O NAMA

O NAMA

Dobro i pouzdano knjigovodstvo je jedan od osnovnih preduslova uspeha Vaše kompanije. Zato je tu naš tim, da pruži jaku i kvalitetnu podršku Vašem poslovanju.

SIMON u bliskoj budućnosti planira proširenje biznis pravaca i veće angažovanje sa inostranim učesnicima na tržištu Republike Srbije i regiona.

SIMON je osnovan 1991 godine, kao privredno društvo za pružanje prvenstveno knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga.
Tokom 30 godina uspešnog poslovanja, SIMON je stekao ime i pozitivnu reputaciju na tržištu Srbije i regiona.

U ovom periodu SIMON je širio spektar usluga, te je uvodila i računovodstvene i pravne usluge, usluge konsaltinga i savetovanja kao i izrade različitih vrsta izveštaja i elaborata.

SIMON ima 6 zaposlenih i uglavnom je angažovan u pružanju pomenutih usluga mikro, malim i srednjim preduzećima, a pored toga sarađuje i sa filijalama velikih međunarodnih kompanija.

Meet Our Attorneys

It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences

John Smith

John Smith

John Smith

Sa nama možete stupiti u kontakt svakog radnog dana u periodu od 09:00 do 17:00 i naši stručnjaci će sa zadovoljstvom dati odgovore na sva Vaša pitanja.

Sa ponosom možemo da istaknemo

Naš tim je razradio svoj sistem zaštite informacija i procesiranja podataka kako unutar tima, tako i u interakciji sa klijentima.

Veoma širok spektar usluga koje nudimo na tržištu razvijao se tokom niza godina našeg uspešnog poslovanja. U okviru usluga finansijskog i upravljačkog računovodstva nudimo efikasnu informacionu podršku Vašem menadžmentu, pravovremenu izradu bilansa i raznih izveštaja.

Srećni smo što u okviru finansijskog, poreskog i investicionog konsaltinga možemo da Vam damo dobar savet, zasnovan na zakonskim propisima i analizama pokazatelja u relevantnim oblastima. Pored ovih, nudimo i niz specifičnih usluga, u skladu sa Vašim željama i potrebama. Naše poslovanje gradimo i unapređujemo u skladu sa potrebama naših klijenata.

Zbog toga nam je dodeljen standard ISAE 3402, koji izdaje Međunarodna federacija računovođa (International Federation of Accountants  – IFAC. Za više informacija kliknite OVDE

Tokom 30 godina uspešnog postojanja na tržištu Srbije i regiona, poslujemo rukovodeći se našim osnovnim vrednostima:

  • Efikasnost,
  • Znanje
  • Poverenje

Zadovoljni klijenti

Rekli su o nama:

Personal Injury

When she reached the first hills of the Italic Mountains, she had a last view back.

Traffic Accidents

When she reached the first hills of the Italic Mountains, she had a last view back.

Business Litigation

When she reached the first hills of the Italic Mountains, she had a last view back.